Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Antep Fıstığı Faydaları Nelerdir? Fiyatı Ne Kadar?

22-03-2021 11:29
Antep Fıstığı Faydaları Nelerdir? Fiyatı Ne Kadar?

Antep Fıstığı Faydaları Nelerdir? Fiyatı Ne Kadar?

Antep fıstığı faydaları dendiğinde saymakla bitmeyecek pek çok şeyle karşılaşırız. Antep fıstığının cilde faydası olduğu gibi sağlığımıza da pek çok katkısı bulunmaktadır. Sizlere tamamen doğal olarak yetiştirilen Antep fıstığını besin değerlerini, tüketildiğinde sağladığı faydaları ve nerden almanız gerektiğini anlatacağız. Sakız ağaç türü ailesine bağlı bir ağaçta yetişen bu kabuklu meyvenin ilk üretim merkezi Gaziantep'te olduğu için Antep Fıstığı olarak adlandırılmıştır.Diyabet, kansızlık gibi pek çok sağlık sorununa iyi gelmesinin yanı sıra kilo vermeye de yardımcı olmasıyla bilinmektedir. Vücuttun yağ ihtiyacını karşılar ve vücudun, cildin, saçların ihtiyacı olan B1, Fosfor ve pek çok vitamin ile proteinin alınmasına katkı sağlar.

Antep Fıstığı Faydaları Nelerdir?

Doğal Antep fıstığının faydalarını uzun vadede görebilmek için düzenli tüketmek gerekmektedir. Yemisim.com sizlere %100 doğal Antep Fıstığının direkt üreticiden ulaşmasını sağlamaktadır.

  • Antep fıstığı büyük bir vitamin kaynağıdır. İçeriğinde A, B, B1, B6, C, E vitaminlerini barındırır. Hücrelerin yenilenmesine yardımcı olurken aynı zamanda bağışıklık sistemini de güçlendirir. Böbrek taşlarının daha rahat dökülmesini sağlar.
  • İçerdiği Lutein ve Zeaksantin maddeleri ile gözlerde katarakt oluşumunu önler ve göz hastalıklarının engellenmesinde etkin rol oynar.
  • Kandaki şeker oranını dengelediği için uzmanlar tarafından şeker hastalarının rahatlıkla tüketebileceği aktarılmaktadır. İnsülin direncini düşürür ve yüksek tansiyon riskini de azaltır.
  • Kanın vücutta daha rahat dolaşmasını sağlar ve kalp sağlığını korur, içerdiği faydalı yağlar ile aşırı tüketilmediği takdirde kilo alınmasını önler. Bu yönüyle diyet yapanlar içinde oldukça uygun bir atıştırmalıktır.
  • Protein bakımından zengin olan Antep fıstığı vücudun dayanıklılığını arttırır ve iltihaplanmaya karşı vücudu korur. Proteinler doyma hissi yaratarak iştahı azaltır ve kilo vermeye yardımcı olur.
  • İçerdiği lifler sayesinde sindirime yardımcı olur, bağırsak florasının düzenlenmesini destekler. Sindirimi kolaylaştırır.
  • Ruhsal ve fiziksel açıdan enerji sağlar, sağlıklı olmanıza yardımcı olur.

Fiyatı Ne Kadar?

Antep fıstığı sağlığa oldukça yararlıdır, bolca vitamin içerir ve besin değerleri bakımından zengindir. Kabuklu, İç ve Toz Antep fıstığı çeşitlerimiz sitemizde mevcuttur. %100 Doğal Antep Fıstığına göz atıp, sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 


 
 
 
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.