Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Toz antep fıstığı kilosu ne kadar? Kaliteli toz fıstık nereden alınır?

06-11-2021 15:25
Toz antep fıstığı kilosu ne kadar? Kaliteli toz fıstık nereden alınır?

Toz antep fıstığı kilosu ne kadar? Kaliteli toz fıstık nereden alınır?

Toz antep fıstığı, genellikle tatlıların vazgeçilmedir. Hem tat anlamında hem de süsleme amaçlı pek çok tatlıda kullanılmaktadır. Kaliteli antep fıstığının kurutularak çekilmesi ile elde edilen toz antep fıstığı tamamen katkısız bir şekilde, siz değerli müşterilerimize ulaştırılmaktadır. Bu blog yazımızda sizlere katkısız fıstık tozunun nereden alınması gerektiğinden ve fiyatlandırmasından bahsedeceğiz.

Toz fıstık nereden alınır?

Her koşulda yetişmeyen bir ürün olan antep fıstığı sınırlı imkanlarla elde edilebilmektedir. İçeriğinde bulunan kalsiyum, yağ ve vitaminler sayesinde hem oldukça yararlı hem de lezzetli bir fıstık çeşididir.

Taze antep fıstıklarının kabuklarının soyulup çekilmesi sonucunda hakiki birinci kalite Antep fıstığı tozu elde edilmektedir. Güçlü bir antioksidan kaynağı olan antep fıstığı tozunu tüm tatlılarda süsleme amaçlı kullanabilirsiniz. Kendine özgü tadı ile antep fıstığı tozunu tatlı ve salatalarınıza lezzet katması için de kullanabilirsiniz. Tamamen taze olarak çekilip gönderilen toz fıstığı kuru ve serin bir yerde uzun süre saklayabilirsiniz. El değmeden hijyenik şartlarda çekimi gerçekleştirilen toz fıstığımız Türk Gıda kodeksine de uygun olarak üretilmektedir.

1.sınıf taze antep fıstığından çekilmiş tozu yemişim.com'da bulabilirsiniz. Tüm kategoriler bölümünde yer alan; toz ve kıyılmış antep fıstığı sekmesinden toz fıstığa kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 500 gramlık paketlerimizden istediğiniz kadar adet alabilirsiniz. Her şekilde tüketildiğinde sayısız fayda sağlayan toz fıstığın her 100 gramında 570 kalori, 45.3 gram yağ, 27.7 gram karbonhidrat ve 20.2 gram yararlı yağ bulunmaktadır.

Kilosu ne kadar?

Artan talepler ve sınırlı antep fıstığı üretiminde ki zorluklar fıstığın fiyatının artmasına neden olmaktadır. Yemisim.com olarak sizlere 1.sınıf kaliteli antep fıstığından çekilmiş fıstık tozunu 500 gramlık hava almayan taze paketler ile sunuyoruz. Böylece uzun süre tazeliğini koruyan toz fıstığı istediğiniz zaman baklavalarınızda ve tatlılarınızda kullanabiliyorsunuz. 500 gram antep fıstığı tozunu buraya tıklayaraksatın alabilirsiniz, isteğinize göre adeti arttırarak daha fazla fıstık tozu alımı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen organik olarak katkısız yetiştirilen ve sizlere gönderilen ürünlerimizi gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Tatlı ve baklavalarınıza lezzet katarken aynı zamanda sağlığınızı iyi yönde etkileyeceksiniz.

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.